четвер, 21 червня 2007 10:42

Луческу: "Я ще не виконав усіх обіцянок перед Ахметовим"

"Шахтар" у цьому сезоні програв київському "Динамо" усі турніри: Суперкубок, Кубок та чемпіонат України. Однак головний тренер команди Мірча Луческу, 61 рік, і надалі тренуватиме донецький клуб, повідомляє "Спорт-Експрес".

- Залишаюсь не лише тому, що мій контракт діє ще два роки. Тренер повинен йти, коли не в змозі тягнути команду вперед, якщо йому не вистачає харизми або він вичерпав усі засоби, які можуть допомогти змінити менталітет гравців. Для мене такий момент ще не настав, - каже Луческу. - "Шахтар" продовжує прогресувати. І я ще не виконав усі обіцянки перед президентом клубу. Наступного сезону потрібно виграти все, щоб ніхто не міг сказати, що ми випадково двічі поспіль стали чемпіонами України. Сподіваюсь, український футбол стане чеснішим і об"єктивнішим. Поважаю президента ФФУ Григорія Суркіса. Але шкода, що в його оточенні є люди, які намагаються зробити йому добре, а натомість роблять ведмежу послугу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу: "Я ще не виконав усіх обіцянок перед Ахметовим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі