середа, 15 вересня 2021 08:30

Луческу прокоментував нічию з "Бенфікою"

Луческу прокоментував нічию з "Бенфікою"
"Динамо" зіграло з "Бенфікою" від оборони. Фото: Reuters

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував нічию в матчі з "Бенфікою" (0:0) у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"У нас важка група. Матчі проходять у хорошому ритмі. Битимемося і чіплятимемося до кінця за кожне очко. Важливо, щоб гравці повірили в себе, у кожній грі були впевненішими, сміливішими, щоб покращували командну гру. Позитивний результат. Грали проти хорошого суперника. Я говорив це й до матчу. Це команда, яка багато інвестує в гравців. Ми добре зіграли в обороні. Чекали на момент. Були ще якісь моменти в нас, штанга. Шкода, що не зарахували гол наприкінці матчу.

Коли дивишся на наших центральних захисників, їм 19-21 рік, а в суперника - далеко за 30, то здається, що результат все-таки на нашу користь", - сказав Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: План Луческу майже спрацював: чому "Динамо" не змогло перемогти "Бенфіку"

У паралельному матчі "Баварія" в гостях здолала "Барселону" - 3:0. У наступному турі "Динамо" зіграє з "Баварією" в Мюнхені, а "Бенфіка" зустрінеться з "Барселоною" в Лісабоні. Обидві гри відбудуьбся 29 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Луческу прокоментував нічию з "Бенфікою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі