четвер, 29 жовтня 2020 01:06

Луческу пояснив, чому "Динамо" втратило перевагу у Будапешті

Луческу пояснив, чому "Динамо" втратило перевагу у Будапешті
Мірча Луческу знову не зумів перемогти в Лізі чемпіонів. Фото Рейтер

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу поділився думками про нічию у 2-му турі ЛЧ проти "Ференцвароша" (2:2).

"Зіграли дуже хороший перший тайм. У другому не реалізували кілька підходів до воріт. Хороші виходи були 3 в 2, 4 в 3, але ми ухвалювали неправильні рішення. Намагалися обіграти за рахунок індивідуальних якостей, в той час як потрібно було пас віддати. Не забили третій гол.

Ми домінували, але отримали перший гол. Після цього суперник відчув кураж, почав більше атакувати. При другому голі суперника, мені здалося, що був фол в атаці. Незрозуміло, як вони там забили. Треба переглянути цей момент. Шкода втрачених очок, ми заслуговували перемогу і грали краще. Суперник зміг зрівняти рахунок тільки через вилучення Сидорчука.

За рахунок цих помилок в обороні і атаці ми не змогли виграти в цьому матчі. Домінували в грі. Взяли очко, є домашній матч, рухаємося далі.

Ми не збираємося здаватися, але в такій компанії з "Барселоною" і "Ювентусом" дуже складно грати. Для нас завдання - навесні грати в єврокубках", - сказав Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок для Реброва: чому "Динамо" не змогло перемогти "Ференцварош"

Наступну гру "Динамо" зіграє на виїзді 4 листопада проти "Барселони".

Зараз ви читаєте новину «Луческу пояснив, чому "Динамо" втратило перевагу у Будапешті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі