субота, 04 жовтня 2008 14:06

Луческу очолить "Бешикташ"

Румунський головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу очолив турецький "Бешикташ", повідомила в суботу турецька газета Fotomac.

Президент "Бешикташу" Йілдирим Демірорен, що побував в Україні, зустрічався в Києві з Луческу та отримав його згоду в цьому питанні. Відбулася зустріч відразу після розгромної поразки турків з рахунком 1:4 від харківського "Металіста" у Кубку УЄФА. Теперішній наставник "чорних орлів" Ертугрул Саглам незабаром покине клуб.

Під час бесіди румунський наставник зазначив, що його контракт закінчується в листопаді та лише після цього він може з"явитися в Туреччині. Очікується, що сьогодні відбудеться ще одна розмова на цю тему, в ході якої сторони обговорять деталі. Президент "Бешикташу" запропонує Луческу близько 3 мільйонів євро на рік, які він зараз отримує в Донецьку. Привезти фахівця до Стамбулу планується навіть раніше - для цього буде використана пауза в чемпіонаті у зв"язку з матчами національних збірних.

Зазначимо, що до роботи в Україні Луческу вдало працював якраз у Туреччині: по два сезони в "Галатасараї" та "Бешикташі", звідки він власне і переїхав до "Шахтаря".

"Galaolympics.com"

Зараз ви читаєте новину «Луческу очолить "Бешикташ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі