середа, 09 грудня 2020 00:35

Луческу обіграв Реброва у його стилі

Луческу обіграв Реброва у його стилі
Денис Попов забив єдиний м'яч у матчі. Фото: ФК "Динамо" Київ

У 6-му турі Ліги чемпіонів київське "Динамо" перемогло угорський "Ференцарош" - 1:0. Що потрібно знати про матч?

Команди не мали кадрових проблем. Обидва наставники могли розраховувати на найсильніших гравців. Єдиним винятком став півзахисник "Динамо" Віталій Буяльський, який відновлюється від травми. Кияни вже звикли до його відсутності.

"Ференцварош" грав першим номером. Гостям потрібно було забивати. Команда Сергія Реброва володіла ініціативою, високо пресингувала суперника. Мірча Луческу обрав тактику очікування. Господарі не форсували події на полі. При втраті м'яча відразу поверталися на свою половину поля. Максимально забирали будь-який простір для суперника.

"Динамо" програло середину поля. У господарів поля абсолютно нічого не виходило у півзахисті. Не вдавалося комбінувати. При пресингу від суперника виникало багато помилок. Микола Шапаренко мав персональну опіку від суперників. Сергій Сидорчук та Денис Гармаш багато помилялися в передачах та були скуті ризиком отримання карток.

Українці "Ференцвароша" провели по-різному матч. Олександр Зубков був одним із найактивніших гравців на полі. Брав ініціативу на себе, намагався загострювати. Ігор Харатін припустився помилки під час забитого м'яча, програвши єдиноборство Денису Попову.

При втраті м'яча підопічні Луческу відразу поверталися на свою половину поля. Максимально забирали будь-який простір для суперника

Арбітр міг призначити пенальті у ворота "Динамо". За нічийного рахунку м'яч двічі попадав у руку гравця "Динамо" у власному штрафному майданчику, але шведський арбітр в обох епізодах не угледів порушення правил.

Гра завершилася після забитого голу. Якщо за рахунку 0:0 "Ференцварош" активно йшов вперед та намагався тиснути, то після пропущеного голу команда Реброва опустила руки. Гості втратили впевненість у собі та віру в позитивний результат.

Динамівці були пасивними в атаці. Перший момент біля воріт суперника кияни створили тільки після години гри. Попов забив після " стандарту". Воротар "Ференцвароша" весь матч провів без роботи.

Луческу переграв Реброва його зброєю. "Динамо" віддало ініціативу супернику, розуміючи, що гра першим номером є слабким місцем "Ференцвароша". Гості фактично нічого не змогли серйозно створити біля воріт Георгія Бущана, маючи тільки напівмомети після помилок динамівців. Луческу зіграв у стилі, у який зазвичай грає "Ференцварош". Наставник "Динамо", усвідомлюючи важливість результату, максимально спростив гру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" прогресує, ми на правильному шляху – Луческу

"Динамо" із 4 очками змогло зайняти 3 місце у групі Ліги чемпіонів та вийти до 1/16 Ліги Європи. Суперник визначиться у понеділок, 14 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Луческу обіграв Реброва у його стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі