понеділок, 07 травня 2007 10:23

Луческу незадоволений самовіддачею гравців

Вчора на власному полі "Шахтар" поступився ФК "Харків" 1:2. При цьому "гірники" не реалізували два пенальті. Щоправда, після другого м"яч у ворота Срна добив. Головний тренер донецької команди Мірча Луческу, 61 рік, спробував проаналізувати такий результат, повідомляє shakhtar.com.

- Мені навіть складно визначити причину. Якщо не забивати пенальті, не реалізовувати стовідсоткові моменти, то про що можна говорити. Крім того, постійна нервозність на полі призводить до того, що ми сьогодні бачили. Сьогодні ми дуже невпевнено грали з глибини і не підключалися до атак. Невпевненість однієї лінії передавалася іншій. За великим рахунком, суперник нічого не створив сьогодні, за винятком двох забитих голів. І, звичайно, вони чудово захищалися, - каже Луческу. - Я попереджав гравців, що у кінцевій фазі чемпіонату багато залежатиме від морально-вольових якостей, які повинні проявити усі без винятку. Потрібні і грамотні дії на полі. І якщо суперника хапали судоми, то уявляю, скільки сил вони віддали для перемоги. Не можу дорікати своїм футболістам, що вони погано готові фізично. Це не так. Але у мене знову претензія до деяких гравців стосовно самовіддачі. Складалося враження, що суперник більше бажає перемоги, ніж ми.

Зараз ви читаєте новину «Луческу незадоволений самовіддачею гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі