четвер, 10 серпня 2006 12:02

Луческу не задоволений діями арбітра

Спілкування тренера "Шахтаря" Мірча Луческу, 61 рік, після матчу його команди з польською "Легією" було недовготривалим. Він зазначив, що рахунок міг бути як 5:0, так і 1:1. Тому не можна категорично стверджувати, що результат був на користь донецького клубу.

- Поляки продемонстрували організовану оборону при досить агресивній грі. Ви, непевно, помітили, що було багато фолів. Але суддя цього не бачив. Він роздавав "гірчичники" гравцям "Шахтаря", а от команді суперника - не так охоче, - сказав Луческу.

Наставник "Шахтаря" відзначив хорошу гру воротаря "Легії" Фабянські, який неодноразово рятував команду від неминучого голу.

Луческу підкреслив і втому обох команд наприкінці поєдинку, що призвело до більш нервової гри і до більшої кількості помилок.

З"ясувалося також, що на вранішньому тренуванні Лаштувка отримав пошкодження. Тому довелося його замінити. Шуткова обрали тому, що із трьох воротарів він найбільш сконцентрований на грі.

Ще одну травму, але вже у матчі, отримав Елано. Наскільки вона серйозна, з"ясується вже сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Луческу не задоволений діями арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі