понеділок, 16 липня 2007 09:24

Луческу нарікає на суддівство Фанделя

На прес-конференції після матчу першого кола чемпіонату України з футболу між "Шахтарем" та "Динамо" (1:1) головний тренер "гірників" Мірча Луческу, 61 рік, зазначив, що його команда заслуговувала на більше, повідомляє shakhtar.com.

- Думаю, що ми заслуговували трохи більшого, ніж вийшло в кінці гри. "Шахтар" почав перший тайм досить непогано, було створено декілька небезпечних атак. Шкода, що Гладкий посковзнувся в той момент, коли повинен був забивати. Поведи ми в рахунку, гра розвивалася б зовсім по-іншому. Не реалізувавши декілька моментів, наші футболісти почали нервувати. Суперник відразу ж цим скористався. За великим рахунком, у "Динамо" був один епізод, коли наші захисники не достатньо щільно опікали Рінкона. Це і привело до взяття воріт, - говорить Луческу. - Хочу відзначити, що особливо в першому таймі ми грали не в свою гру. Були багато довгих передач, що нам не властиво. Часто і легко ми втрачали м"яч в атаці, що не дозволяло "Шахтареві" створити компактність в передній лінії. У "Динамо" ж сьогодні був дуже чіткий контроль м"яча. Особливо мені хотілося б виділити Рінкона, який постійно відкривався, створюючи чисельну перевагу в середині поля, і це дозволяло суперникові постійно мати на одного гравця більше в активній фазі атаки. У другому таймі Маріуш Левандовськи зіграв більш грамотно проти бразильця, ми вирівняли гру в центрі. Крім того, думаю, що в другій половині зустрічі ми мали повну перевагу. Але, на жаль, в цей час не змогли забити. Упевнений, що на останніх хвилинах у киян була гра рукою в своєму штрафному майданчику. Крім того, на мій погляд, у другому таймі повинні були з"явитися червоні картки, проте цього не сталося. Однозначно суддя повинен був видаляти Реброва після атаки Раца. У Михалика було явне друге попередження в середині поля, що приводило до автоматичного видалення. Мене здивувало, що арбітр додав всього дві хвилини, хоча зупинок і замін було більш ніж достатньо. Проте в цілому суддівство сьогодні було хорошим.

Зараз ви читаєте новину «Луческу нарікає на суддівство Фанделя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі