субота, 16 жовтня 2021 19:24

Луческу нагримав на Супрягу, а "Динамо" розгромило Львів

Луческу нагримав на Супрягу, а "Динамо" розгромило Львів
Фото: "Динамо"

Київське "Динамо" розгромило у Львові місцевий однойменний клуб і знову очолило турнірну таблицю. Динамівці мають 29 залікових балів.

Кияни занадто академічно розпочал гру й ніяк не мог створити гольовий момент. Натомість "Львів" у першій же небезпечній атаці забив після пенальті, призначеного арбітринею Монзуль за гру Миколенка рукою в карному майданчику.

Мірча Луческу нагримав на Владислава Супрягу. Він кричав йому через усе поле: "Що ти робиш?". Потім вирішив не чекати перерви й замінив Владислава на 41-ій хвилині, навіть не зробивши спроби підбадьорити гравця.

Однак Луческу не був послідовним. Звісно, Гармаш, який замінив Супрягу, став героєм зустрічі, забивши два голи. Однак принциповість Луческу відразу вивітрилася, коли на поле вийшов Вітінью. Бразилець припустився неймовірної кількості помилок, жодного разу не зігравши креативно. У нападі він абсолютно не розумів партнерів, а в захисті награв на жовту картку. У порівнянні з ним Супряга виглядів просто монстром креативу.

Однак принциповість Луческу відразу вивітрилася, коли на поле вийшов Вітінью

Чергові свої голи аутсайдерам забили лідери "Динамо" Буяльський і Циганков. І якщо першому інколи вдається забивати й у принципових і напружених матчах, то Віктор обмежується побиттям слабаків. Цього разу Циганков правою ногою пробив у ближній верхній кут. Однак у матчах з сильнішими суперниками, де є можливість проявити себе, Циганкова не видно. Можна пересвідчитися, що саме так буде найближчої середи в Барселоні.

Луческу дав зіграти Олександрові Тимчику повний матч. Враховуючи ігри за збірну, для захисника це вже була третя гра за тиждень. Очевидно, в Барселоні Олександр розпочне гру на лаві запасних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коваленко забив у чемпіонаті Італії

Після 11 турів кияни набрали 29 очко. У "Шахтаря" залишилося 26. На третій сходинці перебуває полтавська "Ворскла". Полтавці зіграи 10 матчів і набрали 21 заліковий бал.

Зараз ви читаєте новину «Луческу нагримав на Супрягу, а "Динамо" розгромило Львів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі