четвер, 02 жовтня 2008 08:57

Луческу кричав "подаю у відставку" після матчу з "Барсою"

Луческу кричав "подаю у відставку" після матчу з "Барсою"

Відразу після матчу "Шахтар" - "Барселона" (1:2) в підтрибунному приміщенні РСК "Олімпійський" лунали гучні вигуки Мірчи Луческу. Кілька разів повторивши "Noimpossible!" ("Неможливо"), головний тренер "Шахтаря" за гарячими слідами "видав на горіхи" винуватцям поразки - Брандао, П"ятову, Срні.

Але Луческу не обмежився тільки своїми футболістами. По відношенню до суперників головна претензія - не дотримання принципу "Fair-play", після якого був забитий перший м"яч. Луческу не заспокоювався навіть під час прямого телевізійного включення, достатньо в агресивній формі висловлюючи свої обурення тренерові каталонці Хосепу Гвардіолі.

І це було не все... Піднімаючись на післяматчеву прес-конференцію, Луческу говорив по телефону. І судячи по висловах, говорив він з президентом клубу Рінатом Ахметовим. По-російськи він повторив кілька разів: "Подаю у відставку", а потім замовк... Судячи по тому, що на прес-конференції своє рішення головний тренер "Шахтаря" не оповістив, відставка прийнята не була.

"Терикон"

Зараз ви читаєте новину «Луческу кричав "подаю у відставку" після матчу з "Барсою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі