четвер, 09 грудня 2010 11:45

Луческу хоче зіграти з "Копенгагеном" у плей-офф Ліги чемпіонів

Луческу хоче зіграти з "Копенгагеном" у плей-офф Ліги чемпіонів

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу з португальською "Брагою" заявив, що ця гра була найважчою у груповому етапі, а також розповів, з ким хотів би зіграти в 1 / 8 фіналу.

"Ця гра була найважливішою і найважчою. Дуже важливо, що сьогодні ми досягли перемоги і вийшли з групи з першого місця. Ми зробили великий стрибок за останній час. Після виграшу Кубка УЄФА пройшло два роки, і за цей час команда виросла ще більше . Ми омолодити команду: хтось пішов, прийшли нові гравці.

Домоглися гарних результатів на міжнародній арені, що додає нам ще більшої впевненості. Можна, звичайно, порівняти шлях у Лізі чемпіонів з тим, який ми проходили в Кубку УЄФА, хоча рівень турнірів різний. Тут крім футбольного інтересу існує ще один, дуже великий - фінансовий.

"Брага" сьогодні билася за нічию, за перемогу з першої до останньої хвилини, тому я ще більше задоволений тим, що ми перемогли і посіли перше місце.

Мабуть, бажання далі домагатися результату буде супроводжувати нас і навесні. Нелегко проводити настільки визначальну гру - відчувався її тиск на наших гравців, як ніколи. Було допущено багато елементарних помилок, особливо на старті матчу. І контроль м'яча був не дуже, і помилки в передачах були присутні.

Але найважливіше - що ми не помилилися в наших оборонних діях, не дали створити суперникові практично жодного моменту для взяття воріт. Намагалися своїм контролем м'яча змусити їх як можна сильніше втомитися в першому таймі, щоб після перерви "вистрілити". Так і вийшло", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також сказав, кого хотів би бачити в суперниках по 1 / 8 фіналу.

"Так, як "Копенгаген" хотів потрапити на нас, так, напевно, і ми хочемо потрапити на "Копенгаген". Але це тільки з огляду на те, що чемпіонати Данії та України після зими починаються тільки в березні. Тому ми були б у рівних умовах . Всі інші команди мають певну перевагу, оскільки чемпіонати у них не закінчуються, тривають ігри", - зазначив він.

Нагадаємо, жеребкування 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 17 грудня.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Луческу хоче зіграти з "Копенгагеном" у плей-офф Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі