четвер, 04 вересня 2008 15:06

Луценко обдарував олімпійців Пекіна автомобілями

Вчора, 3 вересня за участю Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки олімпійських чемпіонів, призерів та тренерський склад вітали у Внутрішніх військах МВС. Атлети та наставники отримували автомобілі, нові військові звання та високі відзнаки.

"Більше 40 років військовослужбовці Внутрішніх Військ України вписують свої імена в славні сторінки літопису вітчизняного спорту. Ігри XXIX Олімпіади у Пекіні не стали виключенням", - зазначив президент НОК.

Сергій Бубка високо оцінив внесок спортсменів Внутрішніх військ у скарбничку медалей Олімпійської збірної: "Сім нагород різного ґатунку, серед яких "золото" Наталії Добринської й Інни Осипенко-Радомської, "срібло" Ольги Коробки, Андрія Стадника та Юрія Сухорукова, "бронза" Наталії Тобіас і Олександра Воробйова – яскраве підтвердження того, що український народ надійно захищений такими талановитими і обдарованими військовослужбовцями. Вдячний усьому керівництву Внутрішніх Військ України, які сприяли високим результатам наших олімпійців".

За значний внесок в успішний виступ українських олімпійців у Пекіні Сергій Бубка нагородив пам"ятними нагородами та цінними подарунками фахівців Внутрішніх Військ.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Луценко обдарував олімпійців Пекіна автомобілями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі