четвер, 26 червня 2008 08:51

Льов націлений на чемпіонство

Льов націлений на чемпіонство

Після перемоги над турками (3:2) і виходу у фінал чемпіонату Європи наставник збірної Німеччини Йоахім Льов віддав належне суперникові і заявив про наміри виграти весь турнір.

- Хочу привітати своїх футболістів. Ми вийшли у фінал, і це вже дуже велике досягнення. Це була справжня битва. Зараз ми переживаємо прекрасні почуття після такого божевільного матчу з драматичною розв"язкою. Футболісти дуже втомилися. Туреччина зіграла настільки сильно, наскільки ми цього чекали, особливо в технічному плані. Ми не могли піймати свою гру. По ходу матчу ми зробили безліч помилок, програли дуже багато єдиноборств. Проте після того, як рахунок став 2:2, ми проявили характер. Природно, ми вірили в себе до кінця, навіть коли всі думали, що додаткового часу не уникнути. Комбінація, яка привела до третього гола, вийшла дуже красивою. Звичайно, нам довелося непросто, але ніхто з нас не чекав легкої прогулянки. У нас було не так багато гольових моментів, як у матчі з португальцями, зате ми використовували їх ефективніше. У фіналі може бути все, що завгодно. Наша команда довела, що завжди здатна на подвиг. Звичайно, тепер ми хочемо виграти і фінал.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Льов націлений на чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі