четвер, 05 липня 2007 11:50

Лоськов розлучується з московським "Локомотивом"

Московський футбольний клуб "Локомотив" ухвалив рішення розлучитися з капітаном команди Дмитром Лоськовим, 33 роки. Півзахисник більше не гратиме за основний склад команди і може покинути клуб найближчим часом. На Лоськова претендують дві команди російської Прем"єр-ліги - казанський "Рубін" і раменський "Сатурн", повідомляє www.lenta.ru.

"Рубін" пропонує футболістові контракт на три роки, а "Сатурн" - на два з половиною. При цьому умови казанського клубу виглядають привабливішими. Якщо Лоськов домовиться з "Рубіном" або з "Сатурном", то він залишить "Локомотив" вже найближчим часом. В той же час півзахисник може залишитися в московському клубі до кінця 2007 року, коли у нього закінчиться контракт, але виступати за основний склад "залізничників" не буде.

Рішення про розлучення з Лоськовим було ухвалене на зустрічі капітана команди з президентом Юрієм Сьоміним і головою ради директорів Сергієм Ліпатовим.

На початку травня у футболіста вже був конфлікт з головним тренером клубу Анатолієм Бишовцем. Наставник був незадоволений відношенням Лоськова до тренувань і на деякий час перевів гравця в дубль.

Зараз ви читаєте новину «Лоськов розлучується з московським "Локомотивом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі