вівторок, 22 січня 2008 13:57

Льоренте став автором найшвидшого голу в Іспанії (ВІДЕО)

В рамках першого туру другого кола чемпіонату Іспанії з футболу був забитий один з найшвидших голів у футбольній історії. М"яч, забитий за рекордний час в іспанській примері, записав на свій рахунок нападаючий "Вальядоліда" Хосеба Льоренте. Гравець господарів вразив ворота "Еспаньола", коли пройшли 7,3 секунди після початку гри.

Форвардові "Вальядоліда" асистував півзахисник Віктор, який віддав довгий пас своєму партнерові з центру поля. Хосебе Льоренте було потрібно два дотики, щоб відкрити рахунок в поєдинку. Варто зазначити, що цей же форвард на 34-ій хвилині відзначився дублем, завдяки чому "Вальядолід" і отримав перемогу. Остаточний рахунок в матчі становив 2:1 на користь господарів.

Попередній найшвидший гол в національній першості Іспанії був забитий уругвайським форвардом "Малаги" Даріо Сільвою. М"яч опинився в воротах "Вальядоліда" на восьмій секунді зустрічі, яка відбулася десятого грудня 2000 року. Клуб Даріо Сільви отримав перемогу в тому поєдинку з рахунком 3:1.

Варто також зазначити, що в матчі за участі "Вальядоліда" був також забитий найшвидший пенальті в історії іспанської примери. Гравець клубу Фернандо Фернандес реалізував 11-метровий у ворота "Сельти" на 13-ій секунді в березні 2001 року.

Відповідно до статистики ФІФА, світовий рекорд, який стосується найшвидшого гола, належить гравцеві австралійської "Аделаїди Сіті" Даміану Морі. Шостого грудня 1995 року футболіст вразив ворота "Сідней Юнайтед" через 3,69 секунди після початку поєдинку, повідомляє Телеграф.

.

Зараз ви читаєте новину «Льоренте став автором найшвидшого голу в Іспанії (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі