четвер, 04 вересня 2008 17:57

Ломаченко відмовив Кличку та K2 East

Генеральний директор промоутерської компанії "K2 East Promotions" Олександр Красюк спростував чутки про конфлікт, нібито що мав місце між переможцем Олімпіади в Пекіні Василем Ломаченком і Віталієм Кличком:  

"Говорити про який-небудь конфлікт недоречно. На підтвердження цього можу сказати, що Віталій запросив Василя Ломаченка і його батька на свій поєдинок 11 жовтня в Берліні проти Семюеля Пітера. Василь з батьком подякували за запрошення, але відразу сказали, що через напружений графік підготовки до чемпіонату Європи приїхати не зможуть". 

"Василь Ломаченко - великий боксер, і будь-яка промоутерська компанія визнала б за честь запросити такого майстра в свої ряди, - продовжує Красюк. - Безумовно, нам було б дуже приємно, якби Василь став боксером "К2 East", наші двері для нього завжди відкриті.

Проте це може бути можливо лише в тому випадку, якщо він сам прийме таке рішення. На сьогоднішній день нам відомо, що Василь залишається в любительському боксі, і ми не сумніваємося, що він ще завоює багато золотих медалей для нашої країни".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко відмовив Кличку та K2 East». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі