неділя, 08 листопада 2015 06:04

Ломаченко нокаутував мексиканця в 10 раунді

Ломаченко нокаутував мексиканця в 10 раунді
Василь Ломаченко нокаутував Ромуло Коасіча в 10-му раунді. Фото: bestin.ua

Щойно у Лас-Вегасі, штат Невада, США, Василь Ломаченко успішно захистив титул чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій ваговій категорії. Наприкінці 10-го раунду поєдинку проти Рамуло Коасіча своєю затяжною комбінацією з декількома ударами по печінці він поставив жирну крапку в цьому поєдинку.

Для мексиканця це була перша поразка нокаутом у кар'єрі. До цього він програвав чотири рази за рішенням суддів.

Весь бій мав односторонній характер. Українець повністю контролював темп і перебіг поєдинку. Він демонстрував найкращі взірці своєї витонченої техніки, хорошу роботу ніг, видатну швидкіть рук. Діяв різноманітно, непередбачувано для суперника. Фактично за весь бій мексиканець так і не спромігся хоч в якийсь відрізок виглядати більш-менш конкурентним.

Ломаченко здобув п'яту перемогу у шести поєдинках на профі-ринзі – третю нокаутом. Наступним суперником Ломаченка може стати ще один мексиканець – досі непереможний Оскар Вальдес. Але йому ще слід виграти свій поєдинок, який пройде 12 грудня. Серед імовірних суперників називають також імена Гільєрмо Рігондо і Ноніто Донейра. Цікаво було б глянути Василя і в боях з чемпіонами за іншими версіями.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко нокаутував мексиканця в 10 раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі