четвер, 21 січня 2016 14:39

Ломаченко може зустрітися з японським чемпіоном

Ломаченко може зустрітися з японським чемпіоном
"У категорії до 57 кілограмів мало гідних суперників для Василя" — промоутер Боб Арум sport-xl.org

Василь Ломаченко свій наступний бій може провести в іншій ваговій категорії, а його суперником може стати непереможний японець Такаші Учіяма. Про це заявив промоутер українського чемпіона Боб Арум.

"Подивимося, хто буде наступним суперником Ломаченка. Є варіант, щоб зробити поєдинок Ломаченка з японським чемпіоном WBA у вазі до 59 кілограмів Такаші Учіямою. Якщо бути чесним, то у категорії до 57 кілограмів мало гідних суперників для Василя", - сказав Арум.

Зазначимо, що Учіяма провів на професійному рингу 25 боїв (24 перемоги, 1 нічия, 20 нокаутів). Він володіє поясом WBA ще з 2009 року.

Раніше Ломаченко вже заявляв про те, що може перейти в іншу вагову категорію, якщо інші чемпіони у напівлегкій вазі будуть і далі уникати зустрічі з ним.

У попередньому бою українець захистив свій пояс чемпіона світу за версією WBO. Українець нокаутував мексиканця Ромуло Коасіча.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко може зустрітися з японським чемпіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі