вівторок, 05 червня 2007 09:56

Логотип лондонської Олімпіади викликав шквал критики

 

Неоднозначно був сприйнятий представлений вчора логотип Олімпійських ігор 2012 року, які пройдуть в Лондоні. Він є стилізованим зображенням цифр року "2012", виконаних у вигляді неправильних багатокутників. У першу "двійку" включено слово "Лондон", в "нуль" - зображення п"яти олімпійських кілець. Фон емблеми може бути синім, зеленим, померанчевим або рожевим.

Проте в перший же день свого публічного існування емблему піддали різкій критиці різні представники британської та світової громадськості, повідомляє Спорт-Експрес.

Хтось називає її "розібраним паззлом", хтось навіть вбачає в ній зображення свастики і критикує логотип за відсутність зв"язку з Лондоном та ідеалами сучасного олімпійського руху.

84 відсотки відвідувачів сайту ВВС запропонували присудити новому логотипу не "золото", не "срібло" і навіть не "бронзу", а "дерев"яну ложку", як символ провалу.

- Це бренд, який об"єднуватиме людей. Він динамічний і різноманітний. Він символізує собою споруди, де пройдуть змагання, і самі Ігри, які будуть наповнені олімпійським духом. Це повинно надихнути молодих людей у всьому світі й схилити їх до участі в Олімпіаді, - відповів на слова критики глава оргкомітету "Лондон-2012" лорд Себастьян Кое.

Зараз ви читаєте новину «Логотип лондонської Олімпіади викликав шквал критики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі