четвер, 15 серпня 2019 00:57

"Ліверпуль" у серії пенальті виграв Суперкубок Європи

"Ліверпуль" у серії пенальті виграв Суперкубок Європи
Жиру замінили ближче до кінця другого тайму

"Ліверпуль" виграв у "Челсі" матч на Суперкубок, перемігши в серії пенальті. Основний і додатковий час закінчилися внічию – 2:2

На початку першого тайму ініціативою очікувано заволодів "Ліверпуль". Тиск мерсисайдців завершився виходом Салаха під гострим кутом на ворота Аррісабалаги. Удар у дальній кут голкіпер "Челсі" парирував.

Лондонці перехопили ініціативу після 20 хвилини. Педро прорвався лівим флангом і поцілив у поперечину. Атаки підопічних Лемпарда ставали гострішими. Велику небезпеку несли в собі проходи новачка Пулішича. В одному з моментів він віддав чудовий пас на Жиру й Олів'є переграв запасного голкіпера "Ліверпуля" Адріана.

"Челсі" міг подвоювати перевагу, але арбітриня Фраппар скасувала гол все того ж Пулішича.

У другому таймі ситуація на полі не змінилася. Змінився лише рахунок. На 48-ій хвилині Мане заштовхав м'яч у сітку, здолавши опір Аррісабалаги. Ще за кілька хвилин молодий баск урятував "Челсі" після ударів Салаха й Ван Дейка. Голландець бив напевне, але Аррісабалага здійснив неймовірний сейв.

Згодом ініціатива перейшла до аристократів. Вони навіть збили переможний гол, але арбітриня скасувала взяття воріт через офсайд.

Основний час закінчився внічию – 1:1.

Однак на 95 хвилині "Ліверпуль" таки вийшов уперед. Фірміно прорвався флангом і точно віддав на Мане – 2:1.

Утім недовго музика грала. Голкіпер Адріан збив у своєму карному майданчику форварда "Челсі" Абрахама й Жоржиньйо холоднокровно реалізував пенальті – 2:2.

Другий тайм пройшов за переваги лондонського клубу, але Педро й Абрахам утратили нагоди вивести свою команду вперед.

Серію пенальті точніше виконали футболісти "Ліверпуля" – 5:4. Помилився лондонець Абрахам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" знищив "Челсі" в першому турі АПЛ

"Ліверпуль" виграв перший трофей у сезоні 2019-20.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" у серії пенальті виграв Суперкубок Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі