субота, 04 травня 2019 14:55

"Ліверпуль" став найскладнішим суперником Гвардіоли за його тренерську кар'єру"

"Ліверпуль" став найскладнішим суперником Гвардіоли за його тренерську кар'єру"
Гвардіола висловився про своє найзапекліше суперництво

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола заявив, що Ліверпуль Юргена Клоппа - "найскладніша" команда, з якою він зіткнувся у своїй тренерській кар'єрі. Про це пише footballhit

"Сіті" бере участь в одній з найжорсткіших за останні роки титульних гонок Прем'єр-ліги, змагаючись з "Червоними", і вони попереду своїх суперників всього на одне очко з двома що залишилися матчами.

Колишній наставник Барселони і Баварії звик до титулів зі своїми командами, бо суперництво закінчувалося достроково, але Ліверпуль був найстійкішим суперником, незважаючи на те, що в попередніх сезонах він боровся з такими супротивниками, як Боруссія, Дортмунд і Реал .

"Так, англійська Прем'єр-ліга найскладніша, напевно. Кожна ліга, яку ви виграєте, настільки хороша, і це завжди складно, але особливо нереально складно це зробити в Англії. І особливо там, де ми набрали 100 очок. Футболістам важко підтримувати цей рівень протягом тривалого часу, але ми зробили це знову", - сказав Гвардіола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" остаточно визначився з майбутнім Зінченка

За два тури до фінішу чемпіонату "Манчестер Сіті" випереджає "Ліверпуль" на один бал.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" став найскладнішим суперником Гвардіоли за його тренерську кар'єру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі