пʼятниця, 06 лютого 2009 13:08

Лісткевіча відсторонили від Євро-2012

Лісткевіча відсторонили від Євро-2012
Міхал Лісткевіч вже не бере участь у підготовці польської футбольної асоціації до Євро-2012.

Сьогодні у Кракові зустрілися делегації України та Польщі. Польщу представляли президент PZPN Гжегож Лято, віце-президент, нещодавно призначений для роботи з Євро-2012, Адам Олковіч та генеральний секретар Здіслав Креціна. Лісткевіч не братиме участь у засіданні.

- У п"ятницю, як віце-президент Європейського Союзу футбольних суддів, я маю бути за рішенням УЄФА у Малазі (Іспанія), тож бути в четвер у Кракові не можу, - говорить колишній президент PZPN

Це вже друга робоча зустріч організаторів чемпіонату Європи, на якій немає Лісткевіча. У функції колишнього керівника польського футболу входило координація роботи польської футбольної асоціації та УЄФА. Однак, на засіданні Керівного комітету УЄФА у Ньоні його також не пустили.

На нараді, польську та українську сторони представляли по три особи. Це Лято, Олковіч та президент компанії PL2012 Марцін Херра. Місця для Лісткевіча не вистачило.

Роль колишнього керівника польського футболу у підготовці до Євро-2012 знівельована. Угода між асоціацією та Лісткевічем була розірвана за згодою сторін. "Листок" вже не отримає 25000 злотих з PZPN. Його місце зайняв наступник - віце-президент та новий директор з Євро-2012 Адам Олковіч.

Мій контракт із Польською футбольною асоціацією не було припинено, він тільки змінив свою форму, - пояснює Лісткевіч.- Моєї посади, як делегата УЄФА, вже немає, тож я не можу більше отримувати зарплатню. У березні буде створена нова компанія. яка буде відповідати за підготовку до Євро-2012, тоді я й дізнаюсь свої функції та зарплатню.

2012ua.net, Polska Głos Wielkopolski

Зараз ви читаєте новину «Лісткевіча відсторонили від Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі