пʼятниця, 23 березня 2007 13:00

Ліппі не тренуватиме "Челсі"

 
Італійський спеціаліст Марчелло Ліппі, 58 років, в черговий раз заявив, що робота в "Челсі" на посту головного тренера в його плани не входить, повідомляє Євроспорт.

Ліппі, під керівництвом якого збірна Італії стала чемпіоном світу, до сьогодні знаходиться в статусі безробітного. Проте, попит на цього фахівця, як і раніше, дуже високий. Звідси й постійні чутки про його майбутнє працевлаштування.

Частіше за всіх Марчелло Ліппі пов"язують з "Челсі". Натягнуті відносини наставника "синіх" Жозе Моурінью з господарем клубу Романом Абрамовичем і невдалий виступ у внутрішній першості стали благодатним грунтом для подібних розмов.

Ліппі, схоже, вже втомився спростовувати чутки про свій переїзд на "Стемфорд Брідж", але робить досить часто.

- Я постійно чую про те, що переїжджаю до Лондона, але заявляю ще раз – до Англії я не збираюся. Декілька англійських клубів дійсно зацікавлено в моїх послугах, але "Челсі" серед них немає. Шкода, що італійські команди не роблять мені пропозицій. Я не біжу від роботи, але тренувати хотів би удома, щоб не зазнавати труднощів з мовою, - сказав Марчелло Ліппі .


Зараз ви читаєте новину «Ліппі не тренуватиме "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі