вівторок, 01 липня 2008 19:36

Ліппі не повертатиме Несту і Тотті в збірну

Новий старий наставник збірної Італії Марчелло Ліппі не вважає, що за його попередника Роберто Донадоні "Скуадра адзурра" провела два роки даремно, повідомляє Євроспорт.

У вівторок Ліппі був офіційно представлений як головний тренер збірної Італії - пост, який він покинув в 2006 році після перемоги на чемпіонаті світу. Під керівництвом молодого Донадоні італійці зі скрипом пройшли в чвертьфінал Євро-2008, де в серії пенальті поступилися іспанцям.

"Не можна сказати, що ці два роки були втрачені. Багато футболістів, що виграли чемпіонат світу, залишилися в команді, і Донадоні ввів до складу декілька важливих нових гравців", - відзначив Ліппі, контракт якого розрахований до липня 2010 року.

Ліппі заявив, що не проситиме Франческо Тотті та Алессандро Несту відновити виступи за національну команду.

"Потрібно поважати рішення людей, і тим більше таких титулованих футболістів, як Тотті та Неста. Вони віддали збірній все, що могли. Я не збираюся їх переконувати. Втім, якщо вони самі захочуть повернутися, то двері моєї команди для них завжди відкриті.

"Ми все ще чемпіони світу, наша команда нещодавно перемагала в Лізі чемпіонів, а молодіжна збірна вважається одним з фаворитів олімпійського турніру. Не дивлячись на останні невдачі, італійський футбол повинен високо тримати свою голову", - додав тренер.

За словами Ліппі, за ці два роки йому не раз робили принадні пропозиції, але він віддав перевагу над активною роботою відпочинку та подорожам.

Зараз ви читаєте новину «Ліппі не повертатиме Несту і Тотті в збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі