неділя, 11 березня 2007 11:19

Ліонель Мессі робить хет-трик в матчі з "Реалом"

 

В суботу в Іспанії стартував 26-й тур Прімери. На "Ноу Камп" в рамках "Ель-класико" зійшлися "Барселона" і мадридський "Реал", інформує football.ua. "Королівський клуб" був як ніколи близький до того, щоб вдруге у сезоні обіграти "Барсу" в чемпіонаті, але випустив перемогу в самому кінці матчу.

Команди почали без розкачки і за півгодини порадували уболівальників 4 голами - дублі на рахунку Ліонеля Мессі, 19 років, та Руда ван Ністелроя. 15 хвилин, що залишилися до кінця першого тайму "Барселона" провела в атаках, але забити третій гол підопічним Франка Райкарда ніяк не вдавалося - в декількох епізодах відмінно діяв голкіпер "Реалу" Ікер Касильяс. В самому кінці першого тайму каталонці залишилися в меншості - за грубий фол в центрі поля Олегер отримав від арбітра матчу Альберто Ундіано Мальєнки другу жовту і був вилучений з поля.

У другому таймі "Барсі" довелося діяти набагато обережніше: "вершкові" перехопили ініціативу і більшу частину тайму вели гру. На 73-ій хвилині підопічні Капелло втретє за матч вийшли вперед - Гуті з штрафного навісив м"яча у володіння Віктора Вальдеса, де Серхіо Рамос, вигравши позицію у Карлеса Пуйоля, потилицею переправив м"яч в дальній верхній кут господарів поля. У час, що залишився, мадридці як мінімум двічі могли збільшити рахунок в матчі, але натомість на першій хвилині компенсованого часу пропустили у відповідь атаку суперника - каталонці наблизилися до штрафної суперника, Роналдіньо зробив приховану передачу на Ліонеля Месси і молодий аргентинець, обігравши двох захисників, оформив хет-трик.

Барселона - Реал 3:3
Голы: Ван Ністелрой, 5, 14, з пенальті, Рамос, 73 - Мессі, 11, 28, 90+1

Барселона: Вальдес, Олегер, Пуйоль, Тюрам, Маркес (Гудйонсен, 83), Хаві, Іньєста, Деку (Беллетті, 72), Мессі, Роналдіньйо, Ето"О (Сілвіньйо, 46)

Реал: Касільяс, Сальгадо, Рамос, Ельгера, Торрес, Діарра, Гаго, Гуті (Де Ла Ред, 83), Рауль (Робіньйо, 61), Ігуаін, ван Ністелрой

Попередження: Олегер, Маркес, Хаві, Деку -Рамос, ван Ністелрой,Діарра,Сальгадо,Гаго

Вилучення: Олегер, 45

Зараз ви читаєте новину «Ліонель Мессі робить хет-трик в матчі з "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі