середа, 23 липня 2008 14:47

Ліквідовано відомий італійський футбольний клуб

Ще в 2004-му році команда "Мессіна" виходила в Серію А, а зараз зникла з футбольної карти світу. Фінансові проблеми почалися в 2007-му, коли клуб знову опинився в Серії В, повідомляє football.ua.

Незважаючи на 14-е місце в минулому сезоні та збереження прописки в дивізіоні, відвідуваність матчів команди була настільки низка, що не дозволила клубу розплатитися по всіх боргах.

Команду опустили в Серію С1, але і там вона не затрималася. Власники клубу - сім"я Франца - не змогли продати "Мессіну" та заявили, що вони не можуть фінансувати участь команди навіть в третьому дивізіоні. Таким чином, клуб втратив статус професійного і наступний сезон почне в любительській Серії D.

Свого часу за "Мессіну" виступали такі відомі гравці як Марко Матерацці, Крістіан Рігано, Амаурі, Марко Сторарі, Ібрагім Бакайоко, Рікардо Дзампанья, Сальваторе Скіллаччі, Роберто Соса, Ігор Протті, Венсан Кандела.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідовано відомий італійський футбольний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі