середа, 16 лютого 2011 08:50

Ліга Європи. Суперники "Динамо" залишилися з нулями

Ліга Європи. Суперники "Динамо" залишилися з нулями

У вівторок, 15 лютого, поновилися матчі футбольної Ліги Європи. У 1/16 фіналу плей-офф зустрілися грецький "Аріс" і англійський "Манчестер Сіті".

Глядачі матчу, на жаль, так і не дочекалися забитих голів і в підсумку стали свідками безгольовою нічиї. Відзначимо, що матч проходив у грецькому місті Салоніки.

Учасник наступної стадії турніру в цій парі буде визначений 24 лютого на полі в Англії. Нагадаємо, що "Манчестер Сіті" на груповій стадії став переможцем групи А, набравши рівну кількість очок з польським "Лехом". Також у цій групі виступав і італійський "Ювентус", але зайняв третє місце і в плей-офф не потрапив.

"Аріс", у свою чергу, був другим у квартер В і не пустив в євровесну мадридський "Атлетіко".

Нагадаємо, що в разі перемоги "Динамо" у протистоянні з "Бешикташем", кияни в 1/8 фіналу Ліги Європи зустрінуться з переможцем пари "Аріс" - "Манчестер Сіті".

Ліга Європи. 1/16 фіналу. Перший матч

"Аріс" (Греція) - "Манчестер Сіті" (Англія) - 0:0

"Аріс": Сіфакіс, Нето (Кастільо, 88), Гіарі, Тоха, Фаті, Мічел, Бобаділья (Цесарец, 72), Лазарідіс, Вангелі, Пріттас, Саката.

"Манчестер Сіті": Харт, Річардс, Коларов, Боатенг, Баррі, Сільва, Коло Туре, Яя Туре, Тевес, Райт-Філліпс (Балотеллі, 77), Джеко (Сабалета, 84).

За матеріалами РБК Спорт

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Суперники "Динамо" залишилися з нулями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі