вівторок, 19 жовтня 2010 19:02

Ліга Європи. "Металіст" і "Карпати" дізналися своїх арбітрів у третьому турі

Ліга Європи. "Металіст" і "Карпати" дізналися своїх арбітрів у третьому турі

Став відомий арбітр, який обслуговуватиме матч третього туру групового раунду Ліги Європи, в якому харківський "Металіст", 21 жовтня прийме італійську "Сампдорію".

Ці арбітром став німець Флоріан Майєр, повідомляє прес-служба "Металіста".

Майер народився 21 листопада 1968 року в Брауншвейгу. Арбітром він працює з 1996 року, причому з 2002 року він є арбітром ФІФА. Всього в міжнародній кар'єрі досвідченого арбітра 57 матчів. У 2007 році Майєр був резервним арбітром на фінальному матчі Ліги Чемпіонів, в якому Мілан переграв "Ліверпуль" 2:1.

Майера можна назвати досить лояльним суддею, адже в середньому він показує 3,37 жовтих карток за матч (1.65 господарям і 1.72 гостям). Червоні ж картки і пенальті в матчах за участю Флоріана трапляються в середньому в кожному сьомому матчі.

У його кар'єрі були і матчі за участю українських команд.

У 2004 році він судив відбірковий матч до чемпіонату світу 2006 року, в якому Україну грала в гостях проти Данії. Матч закінчився з рахунком 1:1, такий же рахунок був зафіксований в протоколі арбітра і в графі попереджень. У 2007 році він працював на матчі Україна - Литва, що закінчився мінімальною перемогою господарів. У цій грі двічі жовту картку перед собою бачили гості і один раз - господарі. У тому ж 2007 році він проводив пам'ятне донецьке дербі, в якому "Металург" вперше відібрав очки у "Шахтаря". У 2008 році Флоріан працював на матчі "Динамо" - "Фенербахче". Тоді кияни здобули мінімальну перемогу і отримали 3 попередження. Гості відзначились однієї жовтої і однієї червоної картками.

У той же час поєдинок у Львові між "Карпатами" і "Севільєю" буде обслуговувати бригада арбітрів із Голландії.

Головним арбітром буде 33-річний Бас Нейхейс. Матчі голландського чемпіонату він почав обслуговувати 5 років тому. Нейхейс працював на матчах Ліги чемпіонів, Кубка УЄФА, обслуговував юнацький чемпіонат Європи 2009 року, який проходив у Донецьку.

Кілька років тому голландець був резервним арбітром на матчі Кубка УЄФА "Металіст" - "Герта", інформує офіційний сайт "Карпат".

Нагадаємо, що гостьовий матч київського "Динамо" проти АЗ Алкмаар розсудить бригада арбітрів на чолі з шотландцем Дугласом Макдональдом.

За матеріалами Кореспондент, ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "Металіст" і "Карпати" дізналися своїх арбітрів у третьому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі