четвер, 19 серпня 2010 13:50

Ліга Європи. Букмекери пророчать поразки трьом українським клубам

Ліга Європи. Букмекери пророчать поразки трьом українським клубам

19 серпня відбудуться чотири матчі раунду плей-офф Ліги Європи-2010/2011 за участю українських команд. Однак, на думку букмекерів "William Hill", лише один наш клуб має хороші шанси на перемогу в сьогоднішніх протистояннях.

У матчі "Байєр" - "Таврія" безумовними фаворитами є господарі поля - коефіцієнт на перемогу німців становить 1,17 до 1, тоді як на кримчан ставки приймають 12 до 1. Вірогідність нічиєї - 5,5 до 1.

Також аутсайдером у протистоянні з "Галатасараєм" букмекери вважають і "Карпати". На перемогу стамбульців коефіцієнт дорівнює 1,22, тоді як виграш львів'ян оцінюють в 12 до 1. Нічия - 4,8 до 1.

У парі "Омонія" - "Металіст" досить несподівано свою перевагу букмекери віддали кіпріотам - 2,2 до 1 на перемогу господарів, тоді як коефіцієнт на перемогу харків'ян дорівнює 2,8 до 1. Нічия - 3,2 до 1.

Єдиний український клуб, у перемогу якого вірять букмекери - "Дніпро", коефіцієнт на перемогу над "Лехом" становить 1,4, до 1, у той час як на успіху гостей можна заробити в сім разів більше поставленої суми. Нічия - 3,75 до 1.

Букмекерські контори вже почали приймати ставки на матчі-відповіді плей-офф Ліги чемпіонів.

Після домашньої нічиєї (1:1) в матчі Ліги чемпіонів з "Аяксом" київське "Динамо" з фаворита протистояння перетворилося на аутсайдера.

В Амстердамі коефіцієнт на перемогу "Аякса" - 1,95, на киян - 3,60. Нічия – 3,20. А ось на прохід голландців в груповий етап можна зробити ставку з коефіцієнтом лише 1,40, тоді як на "Динамо" - 2,70.

У процентному співвідношенні це виглядає так: прохід "Аякса" 65%, прохід "Динамо" – 35%.

Нагадаємо, що перед першим матчем шанси киян оцінювалися в 55%.

Матч "Аякс" - "Динамо" відбудеться 25 серпня.

За матеріалами Liga.net, Точка

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Букмекери пророчать поразки трьом українським клубам ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі