вівторок, 30 вересня 2008 10:46

Ліга чемпіонів. Анонс матчів вівторка

Сьогодні в чотирьох групах відбудуться матчі другого туру групового раунда Ліги чемпіонів. Діючий чемпіон Ліги чемпіонів, "Манчестер Юнайтед" намагатиметься набрати очки в гостьовому матчі з "Ольборгом", київське "Динамо" відправиться до Стамбулу на матч з "Фенербахче", повідомляє "Ліга".

Востаннє манкуніанці зіграли в Данії невдало: на груповому етапі Ліги чемпіонів-2006/07 вони поступилися "Копенгагену" з мінімальним рахунком - 0:1. Тепер англійців очікує матч з менш досвідченою командою. Не дивлячись на невдалі виступи в національній першості, "Ольборг" вдало стартував у Лізі чемпіонів, зігравши в Глазго внічию з "Селтіком" (0:0).

В іншому матчі групи Е зіграють іспанський "Вільяреал" і шотландський "Селтік". У першій грі іспанці зіграли в нульову нічию з "Манчестером" і тепер мають намір отримати першу єврокубкову перемогу в нинішньому сезоні.

У вівторок в групі F зустрінуться "Баварія" та "Ліон". До цього переможці минулих чемпіонатів Німеччини і Франції протистояли один одному чотири рази. У цих іграх німці відсвяткували одну перемогу, один раз задовольнялися нічиєю, а ще в двох поступилися. За словами тренера "Ліона" Клода Пюеля, капітан його команди Жуніньо Пернамбукано зустріч, мабуть, пропустить через травму.

В Італії паралельно гратимуть "Фіорентина" та румунський "Стяуа". Італійці поступилися в першому матчі проти "Ліону" і в домашньому поєдинку такої помилки допускати не бажають.

Увага українських уболівальників буде прикована до матчів групи G. Після нічиїй в матчі з лондонським "Арсеналом", київське "Динамо" відправиться в гості до турецького "Фенербахче". У іншому поєдинку групи "Арсенал" прийме португальський "Порту".

У той сами час в квартеті H БАТЕ та "Зеніт" вперше проведуть домашні поєдинки в престижному єврокубку. У гості до білорусів приїде "Ювентус", а мадридський "Реал" вперше відправиться на стадіон "Петровський".

Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. Анонс матчів вівторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі