четвер, 05 квітня 2012 00:02

Ліга Чемпіонів. Тимощук поїде до Мадрида, "Барселона" зустрінеться з "Челсі"

Ліга Чемпіонів. Тимощук поїде до Мадрида, "Барселона" зустрінеться з "Челсі"

Англійський "Челсі" переміг португальську "Бенфіку" і в повторному чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів, що пройшов у Лондоні. Фінальний свисток арбітра на стадіоні "Стемфорд Бридж" зафіксував на табло рахунок 2:1.

Перший гол був забитий на 21-й хвилині - Френк Лемпард реалізував пенальті, призначений за фол на Давиді Луїсі. Відігратися португальцям вдалося на 86-й хвилині, коли півзахисник Хаві Гарсія головою відправив м'яч у сітку воріт, які захищав Петер Чех. Однак господарі все ж зуміли вирвати перемогу завдяки голу Рауля Мейрелеша вже в доданий час.

Варто зазначити, що з 40-ї хвилини "Бенфіка" грала в меншості у зв'язку з тим, що з поля був вилучений захисник Максімільяно Перейра.

У півфіналі Ліги чемпіонів "Челсі" доведеться зіграти проти іспанської "Барселони", яка на стадії 1/4 фіналу обіграла італійський "Мілан" з рахунком 3:1 за сумою двох матчів.

В іншому поєдинку, що пройшов у Мадриді, іспанський "Реал" переміг кіпрський АПОЕЛ. Фінальний свисток арбітра на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" зафіксував на табло рахунок 5:2.

У "Реала" дубль зробив португалець Кріштіану Роналду, по голу забили бразилець Кака, іспанець Хосе Кальехон і аргентинець Анхель ді Марія. У складі АПОЕЛа забитими м'ячами відзначилися бразилець Густаво Мандука і аргентинець Естебан Соларі, який реалізував пенальті.

У півфіналі Ліги чемпіонів "Реалу" доведеться зіграти проти німецької "Баварії", яка на стадії 1/4 фіналу обіграла французький "Марсель" з рахунком 4:0 за сумою двох матчів.

Ліга чемпіонів

1/4 фіналу. Матчі-відповіді

Челсі (Лондон, Англія) - Бенфіка (Лісабон, Португалія) - 2:1

Голи: Лемпард, 21 (1:0, пен); Хаві Гарсія, 86 (1:1); Мейрелеш, 90 +2 (2:1).

Перший матч: 1:0.

Реал М (Мадрид, Іспанія) - АПОЕЛ (Нікосія, Кіпр) - 5:2

Голи: Роналду, 26 (1:0); Кака, 36 (2:0); Мандука, 67 (2:1); Роналду, 75 (3:1); Кальєхон, 80 (4:1); Соларі, 82 (4:2, пен); Ді Марія, 84 (5:2).

Пари півфіналістів

"Челсі" - "Барселона"

"Реал" - "Баварія"

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. Тимощук поїде до Мадрида, "Барселона" зустрінеться з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі