понеділок, 07 вересня 2009 13:09

Лідер збірної Уельсу завершив кар"єру у збірній

Лідер збірної Уельсу завершив кар"єру у збірній

Один з провідних гравців збірної Уельсу з футболу півзахисник Джейсон Кумас завершив міжнародну кар"єру. Кумас пішов з національної команди перед матчем проти збірної Росії, який пройде 9 вересня в Кардіффі. З росіянами 29-річний футболіст у будь-якому випадку не зміг би зіграти через травми.

Про своє рішення Кумас в неділю, 6 вересня, повідомив головного тренера валлійців Джона Тошака. Наставник команди побажав Кумасу успішних виступів за його клуб "Віган Атлетік".

Кумас дебютував у збірній Уельсу в 2001 році. З того часу він провів за національну команду 34 матчі і забив 10 голів. При цьому Кумас часто пропускав матчі збірної, пояснюючи свою відсутність різними причинами.

У семи матчах відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року збірна Уельсу набрала дев"ять очок. Валлійці займають четверте місце в своїй групі і мають тільки теоретичні шанси на друге місце. Лідирують в групі німці з 19-у очками. Друге місце займає збірна Росії. На її рахунку 18 очок.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Лідер збірної Уельсу завершив кар"єру у збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі