четвер, 31 січня 2008 17:25

Лідер правлячої партії ПАР відмовився від бенкету з Тайсоном (ФОТО)

Лідер правлячої партії Африканський національний конгрес (ANC) Джейкоб Зума відмовився від участі у благодійному банкеті за участю колишнього чемпіона з боксу Майка Тайсона.

Очікувалось, що подія приверне купу фотографів.

Хоча Зума запрошувався на вечірку як приватна особа, йому очевидно нагадали, що він є президентом і обличчям ANC і попросили не йти.

Президент ANC прилетівши з Світового Економічного Форуму в Давосі в середу після обіду, вирішив не відвідувати банкет після консультації з партійним лідерством.

Речник Палацу Імператора, який відмовився бути названим, підтвердив, що Зума відмовився в останню годину.

Незалежна газета повідомляє, що лідер Африканського національного конгресу Зума, який був запрошений на бенкет, асоціюється з Тайсоном.

Тайсон відбув покарання за зґвалтування, в той час як Зума був виправданий за зґвалтування, але ще не ясно, що було головним запитанням від вождів партії.

Активісти феміністичної організації також підняли питання про Зума, який асоціюється з Тайсоном, особливо, оскільки останнього було обвинувачено за побиття його дружини, Робін Джівенс, протягом їх коротких і непостійних стосунків, повідомляє IOL.

Переклад "Газета по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Лідер правлячої партії ПАР відмовився від бенкету з Тайсоном (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі