середа, 16 травня 2007 18:03

Лідер і тренер "Еспаньйола" повні рішучості виграти Кубок УЄФА

Лідер "Еспаньйола" Рауль Тамудо, 29 років, розуміє наскільки вболівальники розраховують на його вдалу гру. Команда з Барселони має шанс вдруге в історії здобути Кубок УЄФА, повідомляє Євроспорт.

- Я усвідомлюю, що очі усіх вболівальників будуть спостерігати за моїми діями на полі, але мене це не хвилює. Моє завдання провести відмінно зустріч з "Севільєю", бо у нас лише одна ціль: здобути цей трофей, - сказав капітан каталонської команди.

А тренер Ернесто Вальверде підкреслив, що ніхто не забув про невдачу в Німеччині (у 1988 році каталонці втратили перевагу в три м"ячі і поступилися кубком леверкузенському "Баєру"). Вальверде не з чуток знає, наскільки висока ціна помилки у фіналі Кубка УЄФА. Дев"ятнадцять років тому він, будучи футболістом "Еспаньола", разом з клубом дійшов до фіналу турніру, де зазнав фіаско.

- Після поразки в Леверкузені Кубок УЄФА завжди був однією з головних цілей для "Еспаньйола". З самого початку сезону футболісти ставилися до цього турніру зі всією серйозністю. Можливо, мої підопічні теж відчувають, що уболівальники до цих пір жалкують про втарчений трофей, заявив тренер.

Зараз ви читаєте новину «Лідер і тренер "Еспаньйола" повні рішучості виграти Кубок УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі