середа, 12 грудня 2012 14:48

"Лео своїми досягненнями вражає навіть мене" - батько Мессі

"Лео своїми досягненнями вражає навіть мене" - батько Мессі
"Командні успіхи для Лео понад усе" - Хохе Мессі ФОТО: sport-xl.net

Хорхе Мессі, батько нападника "Барселони" Ліонеля Мессі, висловив здивування і захоплення досягненнями свого сина, повідомляють іспанські ЗМІ.

Останнім досягненням футболіста збірної Аргентини є його 86-й гол у році. Мессі встановив новий рекорд і обійшов легендарного Герда Мюллера за кількістю забитих за рік м'ячів.

"Лео своїми досягненнями вражає навіть мене. Адже нелегко обійти такого монстра, як Мюллер. Але у мого сина такі партнери по команді, які допомагають йому домагатися подібних успіхів. Будемо сподіватися, що все продовжиться в тому ж дусі і удача буде на їхньому боці. Але я повинен відзначити, що командні успіхи для Лео понад усе. Він не раз це підкреслював, і абсолютно щиро", - заявив Хорхе Мессі.

Раніше Федерація футболу Замбії пообіцяла надати документ, в якому стверджується, що рекорд за кількістю голів за один календарний рік належить футболістові саме цієї країни. У Замбії стверджують, що в 1972 році нападник Годфрі Читалу забив 107 м'ячів. Відзначимо, що Читалу загинув в авіакатастрофі у віці 45 років.

Нагадаємо, Мессі перевершив досягнення німця Герда Мюллера, який у 1972 році в офіційних матчах за "Баварію" і збірну ФРН забив 85 м'ячів. На рахунку Мессі, який зробив дубль у матчі проти "Бетіса", вже 86 голів.

Зараз ви читаєте новину «"Лео своїми досягненнями вражає навіть мене" - батько Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі