середа, 17 грудня 2008 14:15

Леннокс Льюіс стане спаринг-партнером для Хея

Так або інакше, але Леннокс Льюіс, схоже, все-таки повернеться в ринг. Британський суперважкоатлет стане спарринг-партнером свого співвітчизника Девіда Хея - майбутнього суперника Віталія Кличка.

Команда Хея вже зробила Льюісу відповідну пропозицію і нібито отримала від нього попередню згоду. "Коли ми домовилися з Віталієм про бій, ми відразу попросили Леннокса попрацювати з Девідом в рингу і йому сподобалася ця ідея", - наводить TheSun слова Адама Буза, менеджера 28-річного Хея.

Сам британський боксер, який кинув виклик володареві чемпіонського поясу WBC Віталієві Кличко, називає 43-річного Льюіса своїм другом і упевнений, що Леннокс не обмежиться одними порадами (як це планувалося спочатку), але обов"язково працюватиме з ним в рингу.

"Можливо, я поїду до Леннокса в Сполучені Штати, а можливо, ми знайдемо інше місце для тренувань. В усякому разі, у мене є ще шість місяців для підготовки до бою з Віталієм і Ленннокс допоможе мені", - уточнює Хей.

"Леннокс, будь ласка, скажи Віталієві, що ти з ним не битимешся, оскільки це тепер моя турбота", - кривляється Девід.

Місцем проведення бою Віталій Кличко - Девід Хей, який може відбутися в червні, називають найбільші лондонські арени. Такі, як стадіон "Арсенала" "Емірейтс" або новий "Уемблі".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Леннокс Льюіс стане спаринг-партнером для Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі