понеділок, 10 листопада 2008 13:13

Леннокс Люіс і Девід Хей запропонували Кальзаге піти з боксу

Чемпіону світу з боксу до 79,4 кілограма за версією журналу TheRingMagazine валлійцю Джо Кальзаге, який не зазнав у 46 боях на професійному рингу жодної поразки, запропонували завершити кар"єру. Із закликами піти зі спорту до Кальзаге звернулися колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Леннокс Люіс і важкоатлет Девід Хей. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

У ніч з 8 на 9 листопада Кальзаге переміг Роя Джонса-молодшого. Валлієць переміг відомого американця за очками.

Зі слів Люіса, після цієї перемоги Кальзаге нема чого доводити на ринзі. Люіс припустив, що для валлійця настав чудовий момент піти зі спорту.

Хей зазначив, що боксери дуже рідко покидають професійний ринг непереможеними та порадив Кальзаге завершити кар"єру, якщо він заробив вже достатньо грошей для того, щоб забезпечити своє майбутнє.

За свою кар"єру Джо Кальзаге провів 46 поєдинків і у всіх переміг (32 з них нокаутом). Валлієць володів титулами чемпіона світу за всіма основними версіями у вазі до 76,2 кілограма. Кальзаге відмовився від своїх титулів заради бою з Джонсом.

Зараз ви читаєте новину «Леннокс Люіс і Девід Хей запропонували Кальзаге піти з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі