четвер, 12 червня 2008 15:24

Лемпард "горює" за матір"ю в нічних клубах Ібіци

Поки провідні футболісти Європи б"ються за звання чемпіонів Європи в Австрії та Швейцарії, гравці, що не потрапили на турнір, вдаються до справ душевних. Так півзахисник "Челсі" Френк Лемпард зі своєю подругою Елен Райвз відпочиває в столиці електронної музики, на Ібіці, повідомляє Газета.Ру з посиланням на TheSun. Дивний вибір місця відпочинку, якщо врахувати, що мати футболіста померла від пневмонії менше 2 місяців тому.

Минулий день для Френка не вдався. Очевидці стверджують, що англієць кілька разів потрапив в неприємні ситуації. По-перше, Лемпарду довелося червоніти перед своєю подругою після того, як до нього підійшла сексапільна дівчина-промоутер нічного клубу, що вдягнулася в трусики стилю "танга", і двома наклеєними зірочками на відомих місцях замість бюстгальтера. Піднісши свою красу впритул до Лемпарда, дівчина вручила йому флаєр на вечірку. Вечірка називалася не абияк, а "Тр..ни мене, я зірка!".

Відвернувши увагу жартами від поглядів Елен, Лемпард був збентежений ще більше після криків "Бууу!" з боку відпочиваючих, що проходили повз. "Не інакше, уболівальники "Манчестера", - з великою долею вірогідності подумав англієць.

Щоб скинути стрес, що накопичився за день, Лемпард здійснив прогулянку зі своїм колишнім одноклубником Ейдуром Гудйонсеном.

Зараз ви читаєте новину «Лемпард "горює" за матір"ю в нічних клубах Ібіци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі