середа, 23 квітня 2008 10:38

Лемпард: ми однозначно заслужили цей результат

Півзахисник "Челсі" Френк Лемпард подякував воротареві команди Петеру Чеху за його гру і заявив, що вважає нічию цілком заслуженою, особливо враховуючи той факт, що "синім" не дали пенальті.

- Вважаю, ми однозначно заслужили цей результат, - сказав Лемпс. - У них були моменти, у нас були моменти - ми добре почали гру і, як сказав Піт, протрималися до кінця. Потрібно віддати належне Саломону Калу. Він зробив відмінний навіс у кінцівці зустрічі, і я думаю, ми заслужили це.

Для Чеха у Френка знайшлося ще більше добрих слів.

- Я думаю, він був приголомшливий, - сказав Лемпард. - Великий Піт для нас найкращий воротар у світі. Він показав це, він усім показав свій сильний характер. Йому жахливо не таланить з травмами, але він кожного разу повертається, і грає ще краще, ніж раніше.

Крім того, футболіст вважає, що потрібно було призначати пенальті у ворота "червоних" за фол Каррагера на Дрогба, який був на межі штрафного майданчика.

- Мені здається, там був пенальті, і Дідьє говорить, що був, - розповів Лемпс. - Потрібно ще раз усе уважно подивитися, але я не думаю, що потрібно зосереджувати увагу на таких речах. Нам пощастило з 11-метровим у їх ворота в чемпіонаті, сьогодні - ні. Сподіваюся, якщо схожий епізод буде у матчі-відповіді, арбітр все-таки вирішить призначити пенальті.

Спорт.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лемпард: ми однозначно заслужили цей результат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі