пʼятниця, 19 вересня 2008 14:29

Леманну заборонять літати на тренування своєї команди вертольотом

Колишній воротар збірної Німеччини з футболу Йенс Леманн прилетів на одне з тренувань свого клубу "Штутгарт" на вертольоті, заплативши за переліт тисячу євро.

Голкіпер проживає за 250 кілометрах від тренувальної бази команди, розташованої в місті Берг (недалеко від Штутгарту), повідомляє AFP.

Фотографії Леманна, що виходить з вертольота, з"явилися 19 вересня в німецьких газетах. Мер Берга Руперт Манн розповів, що він отримав декілька скарг від жителів міста, і пообіцяв поговорити з футболістом, якщо він знов прилетить на тренування на вертольоті. У Берзі проживають близько 8200 чоловік.

Йенс Леманн, якому 10 листопада виповниться 39 років, завершив кар"єру в збірній Німеччини після закінчення Євро-2008, де німці зайняли друге місце. Незадовго до початку чемпіонату Європи він підписав контракт з "Штутгартом". До цього воротар протягом п"яти років виступав за лондонський "Арсенал".

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Леманну заборонять літати на тренування своєї команди вертольотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі