пʼятниця, 16 листопада 2007 17:55

Леманн терпітиме до кінця сезону свій статус резервного воротаря

На прес-конференції, присвяченій матчу команди Німеччини зі збірною Кіпру, воротар лондонського "Арсеналу" Йенс Леманн заявив, що він і далі готовий захищати кольори "канонірів".

"Я хочу виступати за "Арсенал" до кінця сезону. Взяти і просто так піти я не можу, тому що у мене є зобов"язання перед клубом", - передає слова Леманна Газета.Ру з посиланням на AFP.

Також Леманн виступив з критикою в адресу головного тренера "Арсеналу" Арсена Венгера, що віддає перевагу іспанському голкіперові Мануелю Алмунія: "Я вже двічі спілкувався з тренером про продовження контракту, але так і не отримав від нього остаточну відповідь. Хотів би я прочитати його думки, але говорити за нього я точно не можу. Вважаю, що тренер повинен бути максимально чесний в спілкуванні з гравцем. Може так трапитися, що в клубі ти опиняєшся в тіні воротаря світового рівня. Але це не той випадок".

Зараз ви читаєте новину «Леманн терпітиме до кінця сезону свій статус резервного воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі