понеділок, 24 березня 2008 16:49

Леманн може завершити кар"єру вже після Євро-2008

Голкіпер "Арсенала" Йенс Леманн не виключає, що може завершити кар"єру після чемпіонату Європи-2008. При цьому німець ще розраховує провести залишок сезону в воротах "канонірів", боротьбу за місце в яких він програє іспанцю Мануелю Альмунія. Леманн впевнений: він в змозі допомогти лондонцям в боротьбі за перемогу і в прем"єр-лізі, і в Лізі чемпіонів.

"Не знаю, що робитиму після цього літа. Виступлю на чемпіонаті Європи, а потім все залежатиме від тих пропозицій, які мені надійдуть. Якщо вони будуть цікавими, можу відіграти ще сезони два. Якщо ні, можливо, завершу кар"єру", - заявив Леманн.

"Нестерпно важко сидіти на лавці. Але іноді доводиться до цього звикати, навіть після того, як я провів низку зустрічей і знов опинився в резерві, - додав 38-річний кіпер, який взимку міг повернутися в дортмундську "Боруссію". - Залишився з низки причин. Одна з них - мій досвід в "Мілані", з якого я пішов дуже рано. Ще одна - ситуація з сім"єю. Не хотілося висмикувати дітей з школи. А ще у мене залишалася віра в те, що я можу виграти тут щось і докласти до цього руку".

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Леманн може завершити кар"єру вже після Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі