понеділок, 14 березня 2011 17:35

Леманн може відновити кар'єру в "Арсеналі"

Леманн може відновити кар'єру в "Арсеналі"

Лондонський "Арсенал" може підписати короткострокову угоду з екс-голкіпером збірної Німеччини з футболу Йенсом Леманном. Про це повідомляє телеканал Eurosport.

Через травми в лазареті "Арсеналу" виявилися польські воротарі Войцех Щесни і Лукаш Фабіанскі, а італійський голкіпер Віто Манноне знаходиться в оренді у "Халл Сіті", але зараз він також має проблеми зі здоров'ям. В активі у "Арсеналу" іспанець Мануель Альмунія, який цього сезону випав з основної обойми і після закінчення сезону залишить англійський клуб.

За даними видання Sky Sports, головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер готовий підписати угоду на шість тижнів з Леманном, щоб закрити проблемну позицію. Леманн, який зіграв за "Арсенал" більше 200 матчів, не виключив можливості відновлення кар'єри.

"Зараз я у Лондоні, але поки нічого не чув про це інтерес до мене. Ніколи не знаєш, що може статися", - сказав 41-річний воротар.

Леманн оголосив про завершення спортивної кар'єри в 2010 році. Леманн останній раз за англійський клуб грав три роки тому, а завершував кар'єру в "Штутгарті".

Зараз ви читаєте новину «Леманн може відновити кар'єру в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі