четвер, 10 січня 2008 09:23

Леманн готовий повернутися з "Арсеналу" в "Боруссію"

Леманн готовий повернутися з "Арсеналу" в "Боруссію"
Воротар збірної Німеччини і лондонського "Арсеналу" Йенс Леманн дав згоду на перехід в дортмундськую "Боруссію". Про це заявив один з менеджерів німецького клубу Міхаель Цорк.

- Між нами і Йенсом досягнуті всі домовленості. Ми постійно з ним здзвонюємося, підтримуємо контакт, - заявив колишній гравець збірної Німеччини.

На даний момент для здійснення трансферу не вистачає лише підпису самого Леманна під контрактом з "Боруссією". Тим часом, уболівальники дортмундців не хочуть бачити в воротах свого клубу колишнього голкіпера "Шальке". Свою думку вони висловили, вивісивши банер наступного змісту: "Вороги залишаються ворогами - Леманн, забирайся!"

Причина того, що прихильники цієї німецької команди не раді голкіперові збірної Німеччини, криється в тому, що Йенс колись виступав у складі заклятих ворогів дортмундцев - гельзенкирхенського "Шальке". Клуби змагаються на протязі ось вже 83-х років, і їх "рурське дербі" є одним з найбільш напружених і цікавих в бундеслізі. Леманн же протягом декількох сезонів - з 1989 по 1998 - захищав кольори "Шальке".

Нинішній прихід до команди 38-річного голкіпера може стати другим в історії "жовто-чорних", за яких починаючи з 99-го Леманн провів 129 матчів. Саме з Дортмунда він у 2003 році відправився до Лондона, прийнявши пропозицію "Арсеналу".

Джерело: "Газета.ru"
Зараз ви читаєте новину «Леманн готовий повернутися з "Арсеналу" в "Боруссію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі