неділя, 17 серпня 2008 18:24

Легка атлетика. На стометрівці всі медалі дісталися представницям Ямайки

Ямайська легкоатлетка Шеллі-Енн Фрейзер стала олімпійською чемпіонкою в бігу на 100 метрів з результатом 10,78 секунди. Друге і третє місця розділили ямайські спортсменки Керрон Стюарт і Шерон Сімпсон, які показали однаковий час (10,98). Таким чином, ямайські легкоатлетки виграли всі медалі в жіночому спринті.

Фрейзер отримає золоту медаль, а Стюарт і Сімпсон - срібні. У фінальному забігу на сто метрів Фрейзер захопила лідерство приблизно через 40 метрів після старту і впевнено перемогла.

Срібного і бронзового призерів організатори спробували визначити за допомогою фотофінішу, але і він не дав відповіді на питання, хто перетнув лінію першою - Стюарт чи Сімпсон.

Зазначимо, що до жіночого забігу на сто метрів збірна Ямайки на Олімпіаді-2008 завоювала тільки одну медаль. 16 серпня стометрівку у чоловіків виграв Усейн Болт. Тепер у ямайської команди дві золоті і дві срібні медалі.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Легка атлетика. На стометрівці всі медалі дісталися представницям Ямайки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі