четвер, 30 жовтня 2008 18:28

Легендарного литовського футболіста позбавили громадянства

Олімпійський чемпіон Сеула-88, один з лідерів "Жальгіріса" 80-х років минулого століття Армінас Нарбековас позбавлений литовського громадянства. Згідно наказу Департаменту міграції в четвер набула чинності ухвала про позбавлення громадянства Литовської Республіки Нарбековаса і його дружини Ріти. Це DELFI підтвердили в Департаменті міграції Литви.

Нарбековас позбавлений литовського громадянства по другому пункту першої частини 18-ої статті Закону про громадянство, згідно якому, громадянства ЛР позбавляються особи, які набувають громадянства іншої країни. В кінці 80-х років Нарбековас підписав контракт з віденською "Аустрією" і після закінчення футбольної кар"єри залишився жити в Австрії, де з часом отримав громадянство цієї країни.

У листопаді 2003 року, до 50-річного ювілею УЄФА, федерація футболу Литви назвала Нарбековаса найкращим литовським футболістом півстоліття.

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Легендарного литовського футболіста позбавили громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі