четвер, 06 листопада 2008 12:46

Легендарного Бергкампа покликали в "Портсмут"

Головний тренер англійського футбольного клубу "Портсмут" Тоні Адамс запросив в свій тренерський штаб колишнього форварда збірної Голландії Денніса Бергкампа. Про це пише lenta.ru з посиланням на англійське видання The Guardian. Бергкамп і Адамс з 1995 по 2002 роки разом виступали за лондонський "Арсенал". Адамс був призначений наставником "Портсмута" 28 жовтня 2008 року.

Попередній тренер "Портсмута" Гарі Реднапп покинув клуб, отримавши пропозицію очолити лондонський "Тоттенхем", за який виступає російський форвард Роман Павлюченко.

За словами Адамса, в його тренерський штаб також може увійти Мартін Кіоун, з яким Адамс багато років складав пару центральних захисників "Арсеналу".

Бергкамп виступав за "Арсенал" 11 років. Голландець прийшов в лондонський клуб в 1995 році. У 2006 році форвард завершив кар"єру. За збірну країни Бергкамп провів 79 матчів і забив 37 голів. Останнім часом Бергкамп працював тренером юнацької команди амстердамського "Аякса".

Зараз ви читаєте новину «Легендарного Бергкампа покликали в "Портсмут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі