вівторок, 14 листопада 2017 12:32

Легендарний Буффон розплакався, прощаючись зі збірною Італії
4

Буффон не стримав сліз, коли повідомив про відхід зі збірної Італії
Фото: Телеграф
Де Россі провів за збірну Італії 113 матчів, забивши 21 гол
К'єлліні забив за збірну Італії 8 м'ячів і постраждав від зубів Суареса
Барцальї зіграв за збірну Італії 73 матчі

Легендарний голкіпер Джанлуїджі Буффон завершив виступи за збірну Італії.

Про це розповів сам воротар після нічиєї зі Швецією (0:0), в результаті якої Італія вперше за 60 років не вийшла на Кубок світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду вдруге поспіль, дебют Зідана, сльози Буффона: кого ФІФА оцінила 2017 року

"На жаль, мені не вдалося завершити кар'єру, як хотілося б. Ця збірна ще буде сяяти. Ми італійці, і ми завжди вміли воскресати. Я залишаю місце для Джіджі Доннарумми, Маттіа Періна – вони фантастичні", — цитує Буффона Sky Italia.

39-річний Джанлуїджі Буффон грав за "Скуадру Адзурру" з 1997 року. В складі національної команди провів рекордні 174 поєдинки. У складі збірної Італії він брав участь у п'яти Кубках світу і п'яти чемпіонатах Європи, вигравши з командою Кубок світу-2006. Раніше Буффон також заявляв, що завершить кар'єру футболіста після закінчення поточного сезону, хоча і досі залишається основним голкіпером "Ювентуса" – у цьому сезоні на його рахунку 13 матчів (4 – на "нуль") у всіх турнірах.

Зі збірною Італії попрощалися ще троє ветеранів - захисники Джорджо К'єлліні, Андреа Барцальї та півзахисник Даніеле Де Россі . К'єлліні виступав за збірну Італії з 2004 року і провів у її складі 96 матчів. Також на його рахунку 8 забитих м'ячів. Він запам'ятався скандалом з уругвайським форвардом Луїсом Суаресом на КС-2014, коли латиноамериканець вкусив італійця за плече під час матчу.

Де Россі дебютував за національну команду в тому ж році, але провів за команду 113 матчів, забивши при цьому 21 гол. На рахунку Барцальї 73 матчі за збірну Італії.

Всі три футболісти ставали чемпіонами світу в 2006 році, а в 2012 році стали віце-чемпіонами Європи.



Зараз ви читаєте новину «Легендарний Буффон розплакався, прощаючись зі збірною Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі