неділя, 17 жовтня 2021 10:02

Латвійський чемпіон легко захистив титул у важкій вазі

Латвійський чемпіон легко захистив титул у важкій вазі
Брієдіс легко захистив титул. Фото: Twitter

У суботу, 16 жовтня, в Ризі на однойменній арені відбувся великий вечір боксу, головною подією якого став чемпіонський бій Майріс Брієдіс - Артур Манн.

На кону головною сутички стояв пояс IBF в 1-м важкій вазі, який належить 36-річному латвійцю Майрісу. 31-річний німець Манн непогано почав поєдинок, але вже в другому раунді опинився в нокдауні. У третій 3-хвилинці Брієдіс знову уклав суперника на канвас і бій завершився зупинкою рефері, який зафіксував технічний нокаут. Повідомляє "Телеграф".

Бріедіс добув свою 28-ту перемогу в профі при одній поразці. Манн, в свою чергу, програв удруге, маючи на своєму рахунку 17 перемог.

Брієдіс до 2019 року працював в латвійській поліції, після чого вирішив повністю зосередитися на боксі. У січні 2018 року Майріс провів чемпіонський бій проти українця Олександра Усика. Тоді поєдинок тривав всю дистанцію і завершився перемогою Усика рішенням більшості суддів - 114-114, 113-115 - двічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Джошуа нізащо не поб'є Усика в наступному бою" - промоутер

Брієдіс пішов по стопах Усика і виграв другий сезон World Boxing Super Series в 1-м важкій вазі. Олександр після перемоги в 1-му сезоні піднявся в наступну вагову категорію, де встиг стати чемпіоном світу.

Зараз ви читаєте новину «Латвійський чемпіон легко захистив титул у важкій вазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі