вівторок, 15 травня 2007 11:56

Лаштувка повертається з "Фулхема" до "Шахтаря"

 

Чеський голкіпер донецького "Шахтаря" Ян Лаштувка, 24 роки, який в останній час на правах оренди грав за клуб англійської Прем"єр-ліги "Фулхем", повертається на Україну, інформує www.football.ua.

Справа в тому, що лондонський клуб відмовився викупляти трансфер воротаря у гірників. Грою Лаштувки в клубі залишилися задоволені, але 4 мільйони євро за голкіпера, який не часто потрапляє в основу, наставник команди Лорі Санчес порахував неймовірною сумою.

Всього у чемпіонаті Англії, який закінчився минулої неділі, чеський футболіст провів за "Фулхем" дванадцять матчів, підміняючи травмованого основного голкіпера командиАнтті Ніємі.

Лаштувка визнав, що сезон вийшов для нього не найкращим, але на те є об"єктивні причини:

- Зізнаюсь, коли мені навіть надавалася можливість грати, я грав не кращим чином. Мені важко було прижитися в Лондоні, оскільки поряд зі мною не було сім"ї, - сказав голкіпер.

Контракт Яна Лаштувки з "Шахтарем" розрахований ще на два роки. Після повернення до стану гірників, його чекає боротьба за місце у складі команди відразу з чотирма голкіперами - досвідченими Дмитром Шутковим та Юрієм Віртом, а також молодими Богданом Шустом та Андрієм Пятовим.

У "Шахтар" Ян Лаштувка перейшов у червні 2004 року. До цього виступав за чеські клуби "Банік" та "Карвіна". Чемпіон України (2004/05) та Чехії (2003/04).

Зараз ви читаєте новину «Лаштувка повертається з "Фулхема" до "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі